Fiecare dintre noi poArtĂ un vis În inima lui.
Cu dragoste, umilinȚĂ Și perseverenȚĂ Îl poate construi.

Icuorii
Poți fi sigur că acest vis este închis în inima ta și ori de câte ori te poți apropia de el, te simți fericit.

Sunt cei care cred că adevărata fericire este călătoria în sine spre realizarea viselor tale. În această călătorie, zi de zi, oamenii care îți sunt cei mai dragi, sunt aproape de inima ta.

Alberto Maria Cavalli

Un milanes care a călătorit mult și a iubit mult, a vrut să ofere toate experiențele sale profesionale și emoționale pentru a realiza mici bijuterii minunate care vorbesc inimilor oamenilor, pentru a le însoți în această călătorie.

Cu echipa noastră fantastică de designeri am dorit să oferim o creație care reprezintă plenitudinea, complexitatea, simplitatea și frumusețea viselor noastre: inima. Inima ta, pe care vrei să o dăruiești, să o oferi, să o mângâi, să o descoperi, să o simți aproape.

ICUORI di Cavalli, o colecție care redă cele o mie de fețe și expresii ale visului nostru unic și inimitabil, sunt realizate din metale prețioase create cu mare pricepere și pasiune de către maeștrii aurari și ceramiști de valoare.

Colecția este îmbogățită în fiecare an cu propuneri ale designerilor din toate țările europene, pentru a reprezenta varietatea infinită de emoții și pasiuni care colorează visurile noastre și care le fac unice și irepetabile.

Lasă-te călăuzit de emoții și intră în lumea de