Materials

De câte ori te-ai trezit și inima ta de aur părea făcută din oțel?

IcuoriSau în seara unei zile cu ceață, inima ta de gheață s-a topit într-un apus de soare și a devenit stralucitore ca un rubin sau ca chihlimbarul?

Colecția ICUORI D’ARGENTO

Reflectă starea ta sufleteasca profundă, schimbarea ta continuă, nevoia ta de noutate rămânând fidel tie insuti.

Din acest motiv, suntem liberi să folosim toate materialele care ne permit să interpretăm mutabilitatea în fidelitate.

Colecția de bază este realizată din argint de 925, rodiu, auriu, îmbogățită cu pietre semiprețioase sau Swarowsky

Dar designerii noștri sunt liberi să folosească lemn, sticlă suflată, materiale sintetizate, pure sau în combinație cu argint, pentru a dialoga cu visele tale.

Vezi colecția

Colecția ICUORI D’ORO

Unică și inimitabilă este realizată din porțelan și din aur curat de 18k.

Cu această linie dorim să oferim perfecțiunea și sublimitatea unui vis devenit realitate.

Căldura porțelanului, ars și modelat în foc și rafinamentul lucrărilor din aur sau argint a maeștrilor italieni, fuzionată în piese personalizabile și, prin urmare, absolut unice și irepetabile.

ICUORI D’ORO reprezintă visul profund al plenitudinii și frumuseții pe care fiecare dintre noi îl poartă în inimile noastre.

Baza porțelanului este realizată în Europa folosind caolinuri și ingrediente valoroase, într-un atelier care se foloseste de ingineri cu experiență industrială de zeci de ani. Criteriile de selecție calitative sunt extrem de stricte și numai piesele absolut perfecte sunt folosite pentru asamblare în giuvaergerie.

Evident, deși formele de bază sunt standardizate, fiecare piesă păstrează caracteristicile unicității care derivă dintr-un proces de finisare manuală individual.

Vezi colecția

Pagină în contrucție

Icuorii


revenim în curand

Lucrările din aur și argint sunt făcute în Italia de către unii dintre cei mai prestigioși producători de bijuterii la nivel mondial.

Maeștrii noștri aurari garantează o calitate superlativă colecțiilor noastre datorită faptului că generații întregi au pus pasiunea și competența pe primul loc.